Friday, August 22, 2008

my current obsession these days

i have one big confession to make. i'm an addict.

no, ur eyes r not playing tricks on u. it's true.

these few months i'm like sooooooooo obsessed with online shopping. mcm xde shopping complex je kat selangor kl nih. pagi tgk, ptg tgk, kekdg malam pun tgk. kalo xtgk rasa mcm ketinggalan, blh x? u should see the bookmarks section on my pc. beribu2 lemon ok! from bags, accesories, silk fabrics, perfumes n toiletries, cuppies, yg direct from overseas, yg local, u name it, sumer ada.

tp nasib baik aku xla asyik membeli je. more like, online window shopping, can? tp sometimes i ask myself, why am i so obsessed with these sites? truth is, i have no idea (though i think greed n glutton may play an aggressive role in this).

cne nak buat nihhhhhhhhhhh???????

8 comments:

Nadya said...

hoho..its dangeroussss i tell u

coz...

i bought sumting online!!

andddd

mcm nk beli lg

erkkkk

the truth is

sgt malas nk jln2 kt mall skang ni..mungkin sbb tu kottt (for me la huhu

sHaHiedDaH said...

boleh geng dgn nasreen..

Mrs Cey said...

For me, bukan aku yg kaki online shopping, tapi zami!!

Tapi dia hantu ebay, looking for the best deals.

Ade je la benda yg sampai kat rumah nih.

anis-chan said...

yayee: tuuuu laaa. aku start dgn satu blogshop je, beli brg, puas ati, pastu mula scout for other sites. then bought a few more! :D

shidah: mmg2, bila aku baca blog dia, aku pk, ei, ada jgk yg sama cam aku. hahaha.. siap tgk sites sama lg, kkdg aku tgk yg dia link kat blog dia kuikuikui

esah: hehehe, seb bek aku je weih. kalo x kopak 2-2 org. tp aku suka p blogshops (though some of them are ebay sellers)which i think upped the risk, kan?

Nadya said...

haha..true ebay kt sini cam risky je..nehow..i bought sumting thru the blogshop..1st time!tetibe menggila sopping time2 tgh nk guna duit ni..adoiii

anis-chan said...

hahaha, ha ah yayee, aku masa tgh prepare wedding tuh mmg xbeli brg sgt sbb gaji dok pakai utk beli barang wedding.

sabo2 ye, lps wedding, dah setel down, blh soping sakan balik! ;)

Nadya said...

tu la..in one day,terbang sebulan gaji aku..utk brg2 hantaran je..ahaha

sheesh..now i really have to stop browsing for blogshop!

Reen said...

pergh shidah n anis ngumpat aku ek!
hahahaha weih i have that obsession of online shopping tapi tak teruk sgt..
takat murah2 bleh lagi nak beli..nak beli yg beratus2 hengget tak sanggup ar :P