Friday, November 21, 2008

with juz a few of us left at this office i'm still stuck at my desk, but not because keje byk. skrg nih tgh tunggu hariz amik aku. dan seperti biasa, aku jadi penunggu ofis sementara menunggu dia fetch aku.

a few days before i might say la keje byk skt dari biasa, because we're having a jam-packed schedule from this week to right after raya aji. but due to unforeseen circumstances, state meeting next week is postponed (hampes penat aku buat dah siap comel2), audit workshop on the same week pun postponed, and today my big boss decided to cancel the workshop we're organising on the first week of december. gila kan? tetiba last minute semua postpone/cancel. like, buat3 keje pastu xde hasil. mana org x kutuk kata gomen mcm xde keje, dah xnmpk hasil nye. but thats the truth. we worked our buntuits out only to be cancelled at the last minute.

so skrg, aku bersama bibir yg pedih dan kering akibat misplaced lipbalm in one of my bags terpaksa peram hasil kerja aku buat sementara waktu. dan melayan hati dengan laman-laman web yg dapat menenangkan hati pada pukul 6 ptg ni. hasilnya:


MBMJ Dr. Q wristlet.

cantik kan?

dah dah. nk balik. have a nice weekend! :D

5 comments:

5h4z4 said...

cantek gel!!!!!!!!

i was planning to get sumthin similar....tp mayb @ a cheaper price...heuheuheu...tgh bajet nieh...ahax...

kakanis...i've read twilight nye buku....n xleh nk bhenti kot bc...hahahha...xtido lgsg dlm flight...got so caught up.....

anis-chan said...

of course yah, akak pun xbeli MBMJ hehehe... tunggu thn2 akan datang dan stabil skt. kalo ikut ati mmg la, tp lps tu kena mkn pasir la hahaha

blh thn kan twilight tuh.. dah onto second book dah? akak dah ada all 4, if u dont want to make a collection out of it i can always lend u mine ;)

5h4z4 said...

wahhhhhhhhhh....dh ckp 4 ke....me br nkp bl yg d 2nd 1...tp xjmp yg versi kecik...ehuehue....twillight je yg ade...

nk p tgk movie die...........xsabauuuuuuuuu

anis-chan said...

ada version kecik ke? yg org tgk sumer besar2.xbule buat kecik2 pun, yg first two je abt 500 pgs, 3rd n 4th tebal lagi, 4th tu abt 750pg. gemuk gila!

anis-chan said...

ouh yah, baru check td. baru phm, y u said twilight ada version kecik. hehehe

yg movie tie-in mmg ada paperback tp tu baru kuar la. cover dia poster movie kan? yg len mmg xde la kecik.