Friday, July 17, 2009

mata sembap. boohoooo...

ni lah padahnya kalo lepas keja asek p berdating x balik2 rumah sampai tengah malam. we did three things in a go yesterday:

1. went to visit ayah cu (hariz's great-uncle) in PPUM. i think PPUM did a great job feeding him, his face looked fuller than when we last saw him at his daughter (hariz's auntie, but about our age)'s wedding. since hariz puasa, we made our move juz before azan, siap dapat bekal. klakar, org sakit yg bagi bekal kat org melawat :)

2. we headed straight to midvalley for a movie date. org len sibuk nak tgk harry potter, dok ligan dia punya premier night, we juz went sashaying in dgn sorg pakai long sleeve shirt and pants, sorg lagi baju kurung batik and bought ice age 3 3D tics. nampak sgt baru balik keja.

hariz nampak mcm rajnikanth pulak hahaha

my verdict for the movie, 4 thumbs up!! adding in new characters didnt crowd the movie, but rather enhanced it. awek scrat sangat sexy dengan ekor nampak fluffy gila bila di-3Dkan, buck yg gila pgg batu seketul kat telinga konon2 ckp kat tpon. peaches, anak manny dgn eli comel gilaaaa!!

3. while waiting for the movie, hariz iftar kat carl's jr. fries dia the best everrr!! dgn perut yg masih tamak we headed down to krispy kreme for our original glaze fix. betul la org kata, kat sini agak biasa ori glaze tu. i remembered the first time i tried it years before in jakarta, sinking my teeth into the donut, mmmmhhhhh..... orgasmic gilaaa!! n no, the one i tasted yesterday, nope, definitely not the same. dunno why though.

our verdict: 2 thumbs down. sedih. nampak gaya mmg kena p outside malaysia to have those glazed donuts


pic googled

6 comments:

peonate said...

hahahha sian haris disamakan dgn rajnikanth

btw nak tgk laa 3D !! lama tak tgk

and yess KK doughnut kat msia kurang ummpph kalau kat time square manis die boleh masak air sirap org kawen satu periuk !

anis-chan said...

rajnikanth pun yg tu laaa nak dipeluk malam2 hahaha

tu lah kecewa la aku dgn krispy kreme mesia..

5h4z4 said...

btol kak anis...rs mmg xsm...d one i tasted in melbourne...perghh!!

alamak...mampus nk bl tix p melb blk semate2 nk bl donut tuh...kahkah..

anis-chan said...

tu la kan yah.. jenuh la nak ke obersi tiap kali mengidam krispy kreme

Azyyati said...

cam rajinikanth hahahha jahat gile kutuk husband sendiri tu

ice age best siot, aku gelak gile part diorang jadi mereng lepas hidu helium gas atas bridge tu hahahah

anis-chan said...

wei rajnikanth hensem wooo hahaha

tu lah best gila time diorg mereng tu :D