Friday, February 5, 2010

ok. there goes the make up phase. thats because,

now i'm into skincare phase. hahahaha.. my vainpotness is gonna be there forever so this is something ur gonna see forever as well.

maybe it has something to do with having the big THREE OH in a couple of years maka i'm freaking out.

hell, yes.

not to mention skin issues that i never had to face.

before.

so when i went to the beauty counter, punya la panjang SA tu gebang, prung prang prung prang last last hambik ko, berderet2 produk dia kata aku kena pakai.

thats only the basics.

two different masks for different concerns, cleanser, toner, essence and mosturizer.

see? B.A.S.I.C.

tapi poket kering jugak. lets see if i can maintain the routine and see any difference in my facial appearance.

4 comments:

reena said...

Heheheh.I pun sama laa..tapi i skincare & makeup seiring sejalan :p skincare memang. Casic je dah ya Rabbi. Tu blom masuk eye cream bagai.Eye cream pun kira wajib.

anis-chan said...

yep. semenjak nmpak ada SATU LINE PANJANG bawah mata sangat freaked out, maka skrg rajin pakai hari2 eye cream. hehe tak senonoh.

Z G M said...

eh penah dgr EGYPTIAN MAGIC? dia cam vaseline tp mahal..rm100 lebey. ak x beli g sbb x dop duet. tp ramai sumpah bagus product tuh.

anis-chan said...

penah, pakai buat mcm2, yg suka tu kata buleh bubuh mana2 pun, kat muka pun buleh. ada satu time tu aku teringin, tapi berjaya tak beli. hahaha

kat ebay ada jual yg trial size besar mcm lipbalm body shop tu tak silap tak sampai 15 rasanya.