Tuesday, January 6, 2009

yeay yeay!

i was feeling crappy (no surprise there), my nose's runny, n i was 5 minutes late to the office. crap kan. lambat p office for the sake of my tongue yg tetiba nak makan egg mcmuffin. sengal betul lidah dan hormon time2 ni.

tp xpa. skrg happy. sbb dah dapat cinta hati baru setelah dpt greenlight dr encik suami *senyum sampai ke telinga*
lps ni all those books yg x sama saiz buleh derma hehehe

toodles!

7 comments:

syu_hidayah said...

anis !!
aku amat jeles ..
dah lama aku usha set tu

Reen said...

nak derma?? kecil tapak tangan saya tadahkan :D

anis-chan said...

hariz ckp amik je, sblm aku mengigau mlm2 dan kacau dia tido hari2 hehehe

kat shah alam dah xde, aku amik tu the last set hehehe.. tp mph tu mmg ada dua set je pun...

kat subang parade ada lg *angkat2 kening* apa lagi syu kihkihkih

anis-chan said...

ayeen.. lambat la hg mintak... lps pk2, aku dah berniat nk bagi ke satu2nya adik aku yg baca harry potter.. xpa2 try again okeh ;D

reena said...

Dengki.

kthnxbye.

awesome blossom said...

kesian buku-buku yg x sama saiz tu, habis madu, sepah dibuang! huhuhu

anis-chan said...

fatma, jgn risau, depa dah ada tuanpunya baru hehehehe