Monday, February 23, 2009

purple

Feeling a wee bit prettier today. Sengal kan? Ntah hape2 la si anis ni. Rajin pulak nak berbedak segala. Kalo x, pagi2 cream pun x pakai.

Ok. Merepek.

Oh, n hari ni aku telah merasmikan my shin with the first bruise in the new house. Tu la, dah tau diri sendiri tu senang lebam, gatal beli furnitures yg takde rounded edges. Mmg la cari pasal kan.

Tp ok jugak la rekod. Dah dua minggu baru ada satu bruise. Aku dah bajet hari2 satu dah.

Masa nk beli laki aku dah sound awal2. Be EXTRA careful. Karang org kata dia dera bini dia.

Buleh dikategorikan mcm menzalimi diri sendiri ke? sama kes x syu?


2 comments:

syu_hidayah said...

hahhaha
ko cuba mengaplikasikan konsep self-inflicting pain tu ye?
tapi tu kira terkena .. aku dengan otak sedar meng-inflict pain kat jari aku .. so konsep abusive ada ... hhahahahha

[aku gelak dalam hati bila baca ko nk samakan ngan kes aku]

anis-chan said...

ok.. that clears up my conscience then, hehehehe