Thursday, February 26, 2009

squids

Nak kata aku marah, tak la jugak sbb x terkena dkt aku. Tp rasa nak marah jugak, sbb yg terkena tu laki aku.

I’m not, like, nak mengondem kaum sendiri. tp ni kes2 terpencil.

Ada sesetgh pompuan tuh, i noticed kalo beratur, especially kalo tgh ambik food, suka take advantage bila ada lelaki yg beratur skali. Like, main potong2 q sbb they expect the guy to be a gentleman and let the lady go first.

Everytime i saw this, i was like, hellooo.. ni mesti p skolah sllu kena piat dgn cikgu disiplin sbb x reti-reti beratur. Ko pompuan ke, laki ke, kalo kena beratur tu beratur je lah mcm org bertamadun. Ni, ko ingat muka ko cantik sgt org nak bagi ko potong q dia.

I mean, seriously. Pompuan yg aku tgk tu tak lawa pun ok. Aku yg montels ni pun comel.

Nasib baik la hariz is definitely not a gentleman when it comes to things like this. Apa yg dia x penah tumpahkan kat pompuan yg potong q dia, kuah kari dah penah. Pagi td, minyak sotong goreng.

N what made things funny, he said (whereabout the same meaning),

I dont care if she said its sexual harrassment or what. Squids squirt as well, but juz black ink lah.

U go, abang!

Sekian entri khamis malam jumaat aku. Good things spread around. Heh.

2 comments:

Mrs. Akmal said...

my Hubby pon penah went thru this kind of incident. KFC sg wang if i'm not mistaken. long q. crowded area. i went to "cop" a sit. dr jauh bole nampak hubby. suddenly nampak a young girl menempek sebelah hubby. kontrol ayu. main-main rambut. hubby was like "wtf this girl. igt ayu la tu" turn out she wanted to cut the q before hubby. so pretended he knows hubby. hubby block the area with his leg (not sure how but this is what he told me hehe). finally the girl gave up sbb hubby buat tak tau. so she went to the end of the q. oh yeah the girl is m*a*l*a*y also one lar...my Hubby gentleman sket la tak tumpahkan air coke dkt that girl. takut make another scene plak. haha

anis-chan said...

bagus2.. aku pun sungguh xphm dgn pompuan2 perangai cmni.. hmmph..

but hariz was always like, eh tepi skt, kalo kena kari ni saya x tau.. kalo aku, tumpahkan byk2 skt biar padan muka hahaha