Thursday, July 30, 2009

gatal!

hi you.. sorry for the silence. office's internet down since last two weeks maka susah mau update. kat umah ada tenet, pc pulak buat hal. bengang punya pasal, hariz format balik semua n pasang linux. a bit weird n need some getting use to, but otherwise fine.

am recovering now, this month mmg record ah. dua kali mc, 3 kali p klinik. sometimes i wonder if i got this body secondhand, fragile la ya rabbi. migraine la, flu la. thats not counting a dry spell that hit my whole face so bad it itched, then flaked on me.

its like i dont recognise ME anymore. everythings alien now. dah la muka buat perangai, my lips on some days start to itch in the morning, then swell, reddens like mad n dry up.

i hate to say this but i might NEED another lipbalm!

4 comments:

Epelijau said...

My advise...pegilah buat UPT. Heheheh...mana tau ada alien dlm womb you ke...:D

anis-chan said...

wah speku cik ammmm.. kihkihkih

dont think so la... these few weeks kekdg terlupa minum air pun.. tu pasal la rasanya.

peod cm ok. lps peod, projek.. hmmm... brapa kali sat nak balik kira hahahaha

Yours truly said...

uish weather tak menentu u should drink plenty of water ar!

i pi kursus induksi duduk dlm air-con jer memanjang tapi botol air ada di mana2 sahaja...baper kali keluar dr kelas pi kencing jer..wakakakakaka

anis-chan said...

yeah tapi karang malas nak p bilik air laaaaaaaa :D