Friday, July 31, 2009

ankle boots lawa!!

hari ni makin ok. masih sengau, but at least a lil better than the last few days.

dr kat umah lama aku punya common phrase when i walk in his room:

ya, ada apa cik siti?

mcm cerita ali baba bujang lapok pulak.

enough about my health woes. smlm dgn tak sedar diri x sihat telah p berjalan2 dgn adik2 dan juga suami. i have my sis and bro crashing our pad since uni diorg tutup for a week. menarik jugak jalan2 time weekday. jalan dalam shopping complex sgt luas. nak p mana pun senang.

tapi last2 kecewa, disebabkan snowfly dan hush puppies tgh sale. but since i juz got my fitflop i think its not wise to pool more of the house's dosh into investing lotsa shoes. but snowfly's boots were like OH EMM GEE sgt sedappppp pakai ok. n bukan senang snowlfy nak sale.

but u know me. beli la apa pun last2 pakai sandals jugak.

susah la nak carik pic but i think this resemble what i tried yesterday the most, minus a few inches of the heel and its not patent leather.


christian louboutin

wah skrg berminat dgn ankle heels pulak. heh.

a cute one from wetseals

charles david

debenham's purple sabo boots

the epitome of prettiness - guiseppe zanotti

4 comments:

5h4z4 said...

erm, arituh blk msia byk gak snowfly nye kasut kt klcc on sale..kat parkson...i got a pair, advanced graduation prezzy for myself...kiskis...

get well soon akak...me pun tgh batuk smp rs nk terkeluar paru2 dah...hadeyh...

Yours truly said...

one Q : tak panas ker pakai ankle boots nih??? hehehe

anis-chan said...

klcc akak dah lama tak jejak la yah... i think since i got married hahaha

kat ou dia sale tu sale jugak tp not much la.. wednesday tu i found 50% off! nasib bek takde yg temimpi2 hehehe

yeen, tu lah... aku ni kasut besa pun tak tahan. ni pulak ankle boots.. hehehe tu pasal tak berani beli, si hariz geleng2 je hihihi

anis-chan said...

oh yah. you take care too ok! :D