Tuesday, September 9, 2008

jeng jeng jeng!!!!!!!!!

in one of my previous post, i did mention about this:



n how i was so excited to check it out. so, what i did?










TADAAAAAAA!!!!!!!



three lippies, all suited me well, two glosses, 4 brushes, 15 shades of eyeshadows all aligned according to 5 sets of 3 complementing colours, 3 tones of blushes - two matte and one shimmer, an eyeliner, magnascopic mascara (i totally dig this!), and cleansing milk as makeup remover. as this package is pwp kind of thing, i bought loose powder and concealer to make up for it. voila! everything i'll ever need to doll myself up. i am one happy camper. i like!!!

11 comments:

sHaHiedDaH said...

mcm best, smpi bila ah promo nih? (mcm ah kalo aku beli nih aku pakai kan..)

anis-chan said...

aku pun bkn jenis pakai sgt shidah, penyegan.. hehehe.. tp dah beli ni kena jgk la experimen kan..

kat flyer tu ckp 28hb sept. tp rasanya org kaunter tu ckp kat kaunter dia limited quantities ja, sbb ramai jgk yg beli nih. aku dok meng experimen best gak. beli shidah beli... :D

5h4z4 said...

beshnyeeeeeeeeee....
murah tuh.....
tp malangnye xpakai...klu xmesti dh kirim kat akak belikan dulu...ngehngeh=)

Nadya said...

aniss..aku nak beli nie for my hantaran!haha ktne ko beli nie?suti siap call promote suh beli..haha

anis-chan said...

yah:

btl, murah seh... semua skli xsampai 500. mana lagi nak dapat.. ni sbb terlepas set thn lepas tu yg termimpi2 set thn ni kena beli jgk kuikuikui

anis-chan said...

yayee:

aku beli kat subang parade. promo baru 5 hari start, aku rasa semua kaunter dia ada stok lagi. tp every counter limited quantities la. aku dgn farina pun aritu penat gak pk nak beli apa 230, kaunter kat sbg parade tuh x byk product sgt. tp berbaloi gila ah beli. beli yay beli, jgn x beli! :D

Nadya said...

aisehh..menambah keterujaan aku saja ko ini.haha

Reen said...

fuyoo byk nye set brg2 mekap..
hehehehehe

anis-chan said...

ayeen, lps ni mmg tobat x beli dah 2-3thn la cek... hahaha..except for that mascara la sbb kiutmiut, tp tu pun kalo aku nak pakai lagi mascara.. kihkihkih..

anis-chan said...

yayee, BELI, BELI, BELI! hahahaha

Nadya said...

cari member join the club nampakkkk..hahaha wiken ni aku pi hunting!haha