Friday, November 7, 2008

tagged!!

i've stumbled upon this tag oredi at this blog owned by cik julia yg sgt comel, as i am dia punya silent reader sejak beberapa bulan nih. dia dh tag pada sapa2 yg p lompat2 ke blog dia, tp sbg silent reader yg xpenah tinggal komen, saya pun buat2 ehehe lari lah dari membuat tag itu.. hehehe..

alih2 cik farah pulak taggg... hampesss.. buat jugak la.. hehehehe

Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.
DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.
Post that picture with NO editing.
Post these instruction with you
r picture.
Tag 10 people to do this

Here are the rules:
Link to your tagger and list these rules on your blog.
Share seven facts about yourself on your blog – some random, some weird.
Tag seven people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
Let them know they have been tagged by leaving a comment on their blogs.

okay, okay. hah tgk la muka bujur yg suda transform jadi bulat ni

tgk tudung pun senget2 dah x bagi betulkan sgt.. hmmmpphhh..

7 random / weird facts about me:

  1. saya seorg yg penakut walaupun suka baca buku cerita hantu. sgt takut kalo kene tinggal umah mlm2 sorg2. kalo cmtu mesti tido bukak lampu.
  2. saya seorg yg lembik. tak tahan panas, tp tak tahan sejuk jugak. saya suka yg sedang2 saja (sambil menyanyi lagu dangdut)
  3. saya sgt suka mkn coklat. esp reese's peanut butter cups.
  4. saya sgt xsuka pada binatang2 kecil yg merangkak2 dan yg berterbangan. termasuk lah pepatung yg comel tu.
  5. sejak akhir2 ni saya sgt suka mkn fat free yoghurt slps lunch. walaupun sbnrnya suda kenyang.
  6. saya seorg hoarder yg berjaya. apa2 pun susah mau dibuang. rasa mcm kalo buang tuh nnti kalo ada kegunaan mcm mana? kan rugi tuh. ini termasuk lah mainan2 happy meal yg dikumpul dulu.
dan last skali:

7. saya sgt sayang suami saya
. (ok sila jgn muntah kat sini, pusing jauh2 sikit shuh shuuuuhh)
nk tag sapa eh...

-cik yan
-cik put
-cik yati
-cik aliah
-cik farina
-cik yah
-cik ayeen

ok siapp!!

8 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

(*^_^*)ン❤ anis-chan !

wooOOo dah berbulan bulan yea suka lompat lompat dlm madugoncang. waaa good good. sudah mentimbulkan diriiiiiii.
anis sgt putihhhhh. & tak bulat ok ! (marah ni) mana ada bulat. pipi sgt comel tauuu =D

nice knowing you anis ! hajimemashite~

anis-chan said...

hi ju.. thanks sudi lompat kat blog saya. xpe kita sama2 comel eh hahahahahaha

yatt said...

erk, anis...

that cik yati isn't me kan?

anis-chan said...

actually i meant for both yatisss.. hehehe.. cpt buat yattt!!

Azyyati said...

tq anis, tang gambar tu ntah la nak letak real punye ke tak hahahaha

anis-chan said...

ikut ko la yati.. asal gambo hehehehe

f a r i n a said...

kalo aku malas nk buat boleh tak?

anis-chan said...

ikut ko la cek... kalo org len dah x tanya hehehehe...